TYKMA Electrox heeft alle vaardigheden en praktische kennis om lasertechnologie toe te passen in het wereldwijd leveren van oplossingen voor het markeren van een breed scala aan eind-gebruiker applicaties.

Laser markering maakt gebruik van de zeer geconcentreerde energie uit een parallelle lichtbundel, gericht op een intense spot, die over het te markeren gebied wordt verplaatst om een grote verscheidenheid aan markeringen te maken op een breed scala van materialen - vergelijkbaar als schrijven met een pen op papier.

Door het behouden van controle over het volledige proces van ontwerp, ontwikkeling en fabricage is TYKMA Electrox in staat om volledig geïntegreerd producten, toepassingen, ontwikkeling en ondersteuning te bieden, die kunnen worden aangepast om in uw specifieke behoeften te voorzien.

De leesbaarheid van markeringen gemaakt door lasers wordt bereikt door een kleurcontrast tussen de markering en het basismateriaal. Deze tegenstelling is een gevolg van één van verscheidene werkwijzen waaronder, gloeien, chemische reactie, ablatie en graveren.

TYKMA Electrox laser markeersystemen hebben een scala aan glasvezel, CO2 en UV gebaseerde laser technologie die gemakkelijk kunnen markeren op een enorm scala van producten en processen. Dit omvat de meeste metalen en kunststoffen, glas, hout en keramiek.