Door het behouden van controle over het volledige proces van ontwerp, ontwikkeling en fabricage is TYKMA Electrox in staat om volledig geïntegreerd producten, toepassingen, ontwikkeling en ondersteuning te bieden, die kunnen worden aangepast om in uw specifieke behoeften te voorzien.

Automotive

Hier kunt u een kleine selectie van onze laser-markering in de automotive sector te vinden . Dit zijn slechts enkele voorbeelden, dus als u niet iets ziet dat aansluit bij uw onmiddellijke behoeften, bel ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met ons uitgebreide assortiment van laser markeersystemen en ondersteunende deskundigheid.

Lees meer...

Electronica

Hier kunt u een kleine selectie van onze laser-markering werk met de elektronica-industrie te vinden. Dit is slechts één voorbeeld, dus als u niet iets ziet dat aansluit bij uw onmiddellijke behoeften, bel ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen, met ons uitgebreide assortiment van laser markeersystemen en ondersteunende deskundigheid.

Lees meer...

Medisch

Hier kunt u een kleine selectie van onze laser-markering binnen de medische sector vinden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, dus als u niet iets ziet dat aansluit bij uw onmiddellijke behoeften, bel ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met ons uitgebreide assortiment van laser markeersystemen en ondersteunende deskundigheid.

Lees meer...

Gereedschappen

Hier kunt u een kleine selectie van onze laser-markering binnen de gereedschappen sector vinden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, dus als u niet iets ziet dat aansluit bij uw onmiddellijke behoeften, bel ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met ons uitgebreide assortiment van laser markeersystemen en ondersteunende deskundigheid.

Lees meer...

Promotie & Geschenken

Hier kunt u een kleine selectie van onze laser-markering vinden binnen de Promoties & Geschenken industrie. Dit is slechts één voorbeeld, dus als u niet iets ziet dat aansluit bij uw onmiddellijke behoeften, bel ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen, met ons uitgebreide assortiment van laser markeersystemen en ondersteunende deskundigheid.

Lees meer...

Witgoed

Hier kunt u een kleine selectie van onze laser-markering met de Witgoed Sector vinden. Dit is slechts één voorbeeld, dus als u niet iets ziet dat aansluit bij uw onmiddellijke behoeften, bel ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen, met ons uitgebreide assortiment van laser markeersystemen en ondersteunende deskundigheid.

Lees meer...