Automotive

Verlichte schakelaars

Dit is een methode van een vectorbestand aanbrengen op een doorzichtige kunststof . Het kunststof is bekleed met meerdere kleurlagen en de laser wordt gebruikt om de afzonderlijke lagen te verwijderen. Dit levert een beeld dat kan worden gezien tijdens de dag en 's nachts wordt verlicht van achteren. Het laser markeerproces kan fijne details produceren en bevat geen schadelijke inkten of chemicaliën in tegenstelling tot conventionele processen. De laser verdampt de gecoate lagen, omschreven als oppervlakte ablatie.

Zekeringkastdeksel

Conventionele zekeringkastdeksels hebben hun vermogens en ​​positionele informatie, hetzij gegoten of gedrukt op het materiaal oppervlak. Lasermarkering wordt bereikt door

de laserbundel via een vecorbestand te sturen en het kunststof op een gecontroleerde wijze te laten smelten om de gewenste markering te verkrijgen en vervolgens contrastkleur te creëren. Door gebruik te maken van lasermarkeren, voorkomt u de noodzaak voor meerdere mallen of vormdelen en vermindert u daarmee de benodigde insteltijd drastisch.